Micro-contes sobre i per a gent refugiada.

La Gr@not@ vol fer un llibre de micro-contes + obres gràfiques sobre el tema dels / de les refugiats/des, i per això demana la teva col·laboració.

Pots enviar-nos fins a 3 contes (que tractin del tema), cada un amb un màxim de 486 paraules... i/o fins a 3 obres gràfiques (que siguin originals: no volem problemes amb drets d'autor) que il·lustrin el tema i que siquin en forma .jpg/.jpeg i vertical. (Les pàgines seran de A5.) Fotos digitals, dibuixos, pintures, o col·lages "scannejats", esculptures fotografiades...

L'autor(a)/l'artista queda amb tots els drets de les obres (com sempre és el cas amb La Gr@not@).

Volem especialment (però no pas exclusivament) contribucions de gent jove. I com que el llibre serà per a joves tant com per a adult(e)s, demanem que les obres no tinguin contingut massa violent ni explicitament sexual.

 

Posa el títol que vulguis a cada obra. El títol del llibre serà - probablement - "Estranger(a) A Un País Estrany".

Els contes poden ser escrits en català/valencià, castellà, anglès, o alemany. Dependent de la quantitat de la resposta, es faran un llibre en cada idioma o un llibre multi-lingüe.

 

100% dels beneficis seran destinats a grups que treballen amb gent refugiada.

Ni un cèntim acaba a mans (potes) de La Gr@not@. Ni a les teves. PERÒ tindràs un exemplar del llibre acabat a preu d'imprempta + despeses d'enviament. I en podràs comprar tants que vulguis (com a regals a família i amistats, etc.) a 60% del preu oficial + enviament.

Pots enviar les obres totes alhora o bé quan et surtin... però si't plau quant abans millor: volem tenir el llibre ja fet per al dia de Sant Jordi, 2017... a (aquí ve una petita estratègia per a evitar spam) regnartse (A L'INVERS!!!) seguit d' @la-granota.com (No oblidis pas aquell guió!)
Ho sentim molt, però vàries persones diuen que l'adreça no funciona i SÍ funciona. Així, més fàcil no t'ho fem: estranger ... seguit d' @ ... seguit de la-granota ... seguit de (punt)comLa Gr@not@ estima que - un cop coneguda l'antologia - PODRIA atraure més contribucions. Així que queda oberta la possibilitat d'uns Volum2, Volum3, etc.

La Gr@not@ ha creat una pàgina Generosity per a provar de recaudir fons per a pagar l'edició i distribució del llibre. així que, encara si no pots/vols contribuïr artísticament, podries ajudar a fer realitat aquest projecte donant diners... i repartint/repitint tot aix'o a les teves amistats!

Gràcies!!!